Standard

Vandaag zijn we met zen drieën vertrokken vanuit de auberge. Ik, Michel en Bernardo. Na enige tijd kwamen we ook aggie en Sabine nog tegen die al vroeger vertrokken waren.
Samen met hen zijn we naar Leon gegaan. Ieder op zijn eigen tempo. Het was leuk. In Leon hebben ik en Michel een ontbijt genomen in het centrum zelf. De rest bleef in een café buiten de stad. Na ons ontbijt kwamen ook zij eraan. Ook Dario was erbij. Met hen zijn we naar de kathedraal gegaan. Maar omdat we er moesten betalen zijn we niet naar binnen gegaan. De kathedraal in Burgos hadden we al gezien dus… En heel de tijd zo sloom overal wandelen is ook vermoeiend. Dus zijn ik en Michel verder gegaan. Naar san Martin. Volgens de echte camino Frances. Er is een alternatief die iets langer is maar biet de originele route is. En ik wou op de originele blijven dus, kilometers lang langst een zandpad naast een autobaan. Plat en altijd rechtdoor en vooral warm op sommige momenten. En het deprimerende is wanneer je het volgende dorp ziet, maar dat dan echt nog meer dan 5 km weg is. Dan duurt het echt soms lang voor je er bent.
Maar dat is allemaal deel vant spel. We zijn nog 300 km van Santiago,
Stillekes aan begint het dicht bij te komen. Voor eerlijk te zijn wil ik helemaal niet aankomen. Want dan is het gedaan.
Maar in men verdere leven ga ik zeker en vast dit nog eens overdoen!

Afstand vandaag was 45 km. Met vermoeide benen en de moraal opt einde onder nul. Maar we zijn er geraakt, zoals altijd!

20130810-212020.jpg

Advertisements

One thought on “

  1. Amai als je nu al zeker weet dat je dit nog eens gaar doen, chateau dan jongen zeker na die llichamelijke problemen van de laatste dagen! Nog veel plezier de laatste dagen300 km

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s