Standard

Deze morgen weer om 4 uur opgestaan om weer om half 5 op pad te zijn. Zoals gisteren vallende sterren gezien. Een prachtige zonsopgang. Een pauze genomen waar we Sabine tegenkwamen. Ik heb haar ontmoet in Roncevalles. Ze is 53 jaar oud. 3 kinderen, Frans en geeft yoga lessen. Ze is zeer lief, zo zijn et echt te weinig
Mensen. Vandaag hebben we 40 km gegaan in een temperatuur tegen de 40 graden. Heet en vermoeiend. We waren moe wanneer we aankwamen. Slapen in een zeer goede auberge voor weinig geld. Tijdens de laatste 6 km hebben we gepraat met een meisje van Hongarije. Ze was afgestudeerd als dokter maar wou nog verder studeren. Als dokter verdien je maar 300€ in Hongarije. Tijdens het eten ben ik met Michel, Sabine en een jongeman van Canada gaan eten. De jongeman neemt van iedereen foto’s en maakt achteraf een boek over zijn ervaring met de camino. Zo ik ga slapen want het is weer veel te laat.

Doei

Groetjes
Mathias

20130801-221441.jpg

20130801-221448.jpg

Advertisements

3 thoughts on “

  1. Amaai wat een prestatie al seg, en dat me die warmte. Wij smelten hier al allemaal weg, maar daar is het nog een pakske warmer! Goed bezig daar !! Ik moet hier elke dag voorlezen aan ons Nette want ze vindt het allemaal wel heel leuk om te horen, en is nog altijd onder de indruk dat je te voet op ‘vakantie’ bent 🙂 Doe het nog goed ginder. Groetjes !!

  2. Zo heet amaai. Al goed heb je veel klap onderweg dat verdoet toch wat de tijd en ben je weer altijd benieuwd wat de volgende dag brengen zal. En alcool in de de blaar amai, amai, helpt dat echt?? Alé, nog veel succes en dat het vlug enkele graden kouder mag zijn.
    Groetjes!

  3. Amai Mathias met zo’n hitte wandelen,nie te doen denken we hier,echt top,en inderdaad met de
    mensen die je onderweg tegenkomt zal het leed en de vermoeidheid toch wa draaglijker zijn hopen we voor je,en als je dan moe aankomt nog eens efkes skypen met ons Melissa en ge zijt er toch weer een stuk meer boven op,nog veel succes en nog vele aangename mensen ontmoeten he,je mag terecht trots zijn op jezelf,echt chapeau!Die foto’s die je op je blog zet zijn ook kei mooi,dan is het hier maar simpel he,geniet er nog veel van.Groetjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s