Standard

Om half 6 opgestaan om om 6 uur te ontbijten. Aan de ontbijttafel had de Franse vader een binnendoor gevonden op de kaart waarmee je 15 km kon inkorten. Dus hebben wij ook die route gevolgd. We moesten eerst naar Lalbenque want daar begin de route. Aan de info toerisme waren we gaan vragen of ze een plan hadden. Maar ze hadden er geen. We moesten gewoon de oranje aanduidingen volgen. Maar voegde ze er ook nog aan toe, vandalen hebben sommige aanduidingen weggedaan. In het begin was de route goed aangegeven maar na een tijdje zag je soms dat de oranje pijl overspoten was met een spuitbus. Dedju, klootzakskes… Maar we zijn er geraakt na een paar keer willekeurig een pad in te gaan die we dachten dat de juiste was. ‘s Middags hebben we ons in de kant gelegd omdat de hitte niet meer aangenaam was en heb ik een middagdutje gedaan. Zalig, da ga ik zeker meer doen 🙂
Na ‘t dutje zijn we in een keer verder gegaan naar L’ Hospitalet. Daar hebben we een gite gevonden die vol was. Maar we kregen een tent aangeboden die de man in de tuin had staan voor 5€. Al een geluk dat het deze nacht niet gaat regenen want de tent zit vol met gaten door een hagelbui van het onweer van een paar dagen geleden. Na het eten hier gaan we hier nog wat ping pongen en een babbeltje slagen met de mede pelgrims. We hebben deze 3 dagen iets van een 115km gedaan.

De afstand van vandaag was iets van een 35 km.

Groetjes
Mathias

Advertisements

One thought on “

  1. Hey Mathias,
    Zoveel kilometers te voet heb ik nog nooit te voet gedaan en zal ik ook nooit doen,en dan met zo’n hitte,amai!Kan best geloven dat zo’n middagdutje deugd kan doen.Hier heeft het een paar dagen wa meer bewolkt geweest maar vanaf morgen word het terug zonniger.Morgen is het korenpikken in Lille,die hebben geluk met weer,er zal veel volk zijn .
    nog veel wandelplezier met toffe mensen om je heen.Groetjes Belinda en Wiml

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s