Standard

De gite zal dus toch voller zijn dan verwacht. In het café waarvan de gite is zat Peter en nog een andere Franse vrouw die ik al meerdere keren heb gezien. Straks gaan we met zen allen eten in het café want er is niets anders te bespeuren in dit kleine dorpje 🙂
Wel grappig was dat wanneer iedereen hier gedaan had met werken (de meeste hier zijn boeren) iedereen hun jeep of tractor hier voor de deur parkeerde en aan de jenever begon.
Later op de avond heeft David me wat mondharmonica leren spelen.

Voor morgen ga ik een kortere route lopen, een stuk over de baan waardoor je 5 km kunt inkorten zodat ik zeker in Aumont-Aubrac zal geraken.

Doedels!

Advertisements

4 thoughts on “

 1. tga goe precies 😉 blijve gaan jange! Heejel veul succes! grts VanDijck Branders Jorno Pieter Nick Vloeman

 2. Amai Mathias ik sta er van versteld hoeveel mensen je al hebt leren kennen,toch een ervaring he..En die boeren ginder hebben een goei leven precies,zie de de Wim s’ avonds al naar den Eick rijden en een genever gaan drinken,.En al zo warm daar,veel drinken dan.
  Wij hebben hier alles in gereedheid gebracht voor ons buurtfeest en ook wij hebben morgen geluk met het weer,we kijken er echt naar uit.Een goei begin van de zomer.
  Ik hoop voor je dat je de volgende dagen minder pijn hebt in je schouders ,geniet nog van al het moois van de natuur dat je tegenkomt en al de mensen die je op je tocht tegenkomt.
  Groetjes!

 3. Amai, alleen zijn doe je daar gelukkig niet.
  En we zijn toch ook een beetje jaloers op het mooie landschap en mooie weer! Maar het is nu bijna 8u. ‘s morgens en hier schijnt het zonnetje volop en Frank heeft beloofd dat we vandaag een 27 graden zullen halen! EINDELIJK! We vieren hier vandaag onze Stan zijn 3de verjaardag met ne lekkere BBQ. dus dat word leuk!!! Hij zal in zijn nopjes zijn.
  Ik hou tante Judith en nonkel Swa ook op de hoogte van je reis en laat ze geregeld je blog lezen,want die zijn ook iedere dag heel benieuwd naar je verhaal. ik moet dringend aan os moeke leren hoe ze dat zelf kan doen, dat heeft ze al dikwijls gevraagd. Je hebt in ieder geval veel groetjes van hen ook!
  swanjeerd de schouderkes en voetjes goe en zie dat ge genoeg water en zout binnenkrijgt met zo’n warm stapweer. geniet ten volle van het landschap en van alle nieuwe contacten en we kijken weer al uit naar je volgende verhaal. Heel veel groetjes Charlotte en Dave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s