Standard

Voor morgen geen 46 km zoals ik van plan was te doen. Tege een uur of 5 kwam hier nog een Duitse jongen aan op de kamer waar ik lig. David genaamd, 20 jaar en studeert filosofie. Daarnet een pint mee gaan drinken en morge ga ik een dag met hem op pad. Onderweg zullen er dus wel interessante gesprekken en onderwerpen aan bod komen. Morge zal het een 30 km zijn denk.
Tot zover de update 🙂

Slaapwel en vele groetjes

Advertisements

2 thoughts on “

  1. Tof om met iemand af en toe samen te wandelen en inderdaad zo leer je veel mensen kennen en kan je veel interessante gesprekken hebben.Je gaat nog veel mensen leren kennen met verschillende nationaliteiten juist gelijk ons Melissa waarschijnlijk.Ik wens jou en David een toffe wandeldag .
    Slaapwel!

  2. Mathias, wat een avontuur! Maar je gaat dat tot een goed einde brengen, daar zijn we zeker van. Geniet ervan, Je zult veel mensen leren kennen en het zal een hele ervaring zijn die je de rest van je leven meedraagt. We gaan je volgen op de blog. En volgende week 12 juli zijn we op vakantie in Bordes. Aan de voet van de Pyreneeën. We gaan je dan wel eens op een avond komen opzoeken, want zo ver ben je niet van ons verwijderd volgens de route GR. 65. We zullen nog wel iets laten horen. Veel succes!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s